Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | REZERVOVANÉ 3-izbový byt s lodžiou, slnečnými izbami a priestrannou obývačkou, Prachatická, Zvolen

Spoločnosť DO DOMČEKA Vám ponúka na predaj príjemný 3-izbový byt s praktickou dispozíciou a slnečnými spálňami. Nehnuteľnosť sa nachádza v meste Zvolen, na ulici Prachatická, v ničím nerušenej lokalite mestskej časti Zlatý Potok. Celková rozloha bytu je 79,58 m² a patrí k nemu lodžia orientovaná na juhozápad a pivnica.

Nehnuteľnosť sa nachádza na 4/4 podlaží panelového bytového domu bez výťahu.

Byt disponuje troma obytnými izbami, kuchyňou, chodbou, šatníkom, kúpeľňou s toaletou, lodžiou a pivnicou. Obývacia izba sa stáva celodenným priestorom na oddych s rodinou. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo s odkladacím priestorom a toaleta. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou. V byte je k dispozícii priestranný a praktický šatník.

Viac informácií o zariadení nehnuteľnosti, ktoré je súčasťou predaja vám poskytneme v realitnej kancelárii.

V roku 2014 prešiel byt čiastočou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli spravené laminátové podlahy v obytných miestnostiach, výmena plastových okien, nová dlažba v kúpeľni a na lodžii, rozvody v kúpeľni, sanita a obklady. Podlahy v byte sú laminátové a v kúpeľni je dlažba. Okná sú plastové. Rozvody elektriny boli v byte čiastočne menené. Nehnuteľnosť disponuje elektrickým vrátnikom. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné. V byte je zavedená optika.

Bytový dom je napojený na rozvody vody, plynu, médií (optický internet), kanalizáciu a elektrinu. Taktiež prešiel čiastočnou rekonštrukciou v rámci spoločných priestorov.

Orientácia bytu je na juhozápad a na severovýchod.

Energetický certifikát bytový dom nemá. Dokumentácia k bytu vrátane originál pôdorysov sú k nahliadnutiu v realitnej kancelárii.

Atmosféru okolia domu dopĺňa zeleň, výhodou je autobusová zastávka v bezprostrednej blízkosti bytového domu. V tejto lokalite sa nachádzajú aj miestne potraviny, pošta, bistro, kozmetika, základná aj materská škola, či detské ihrisko. Výbornú občiansku vybavenosť vrátane širokej škály obchodov a služieb nájdete len dve minúty autom od nehnuteľnosti na ulici Sokolská. Ďalšie služby nájdete do 5 minút autom, v centre mesta Zvolen.

Výhody nehnuteľnosti:

- lodžia orientovaná na juhozápad,
- čiastočná rekonštrukcia,
- nepriechodné spálne,
- priestranná nehnuteľnosť,
- praktická dispozícia,
- veľký šatník,
- pokojný a udržiavaný bytový dom,
- tiché a komorné prostredie v okolí bytového domu,
- MHD v bezprostrednej blízkosti bytového domu,
- výborná občianska vybavenosť, obchody a služby len 2 minúty autom.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky na kúpu nehnuteľnosti. Pôdorysy v galérii inzerátu sú ilustračné.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt: 0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1791

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií