Je vás vidieť na mapách Google?

18.04.2019
 Vďaka funkcii Google Street View môžete preskúmať rôzne miesta vo svete, objaviť zázraky prírody, spoznať veľké či malé mestá a spoznať ich zákutia. Virtuálne prehliadky umožňujú nazrieť do interiéru vašich (možno aj budúcich) obľúbených reštaurácií, kaviarní, arén, športových stredísk a v neposlednom rade obchodov či pobočiek, ktoré denne navštevujete. Spoločnosť Google svojimi službami napreduje veľkou rýchlosťou. Virtuálne prehliadky budú na mapách Google už čoskoro samozrejmosťou. Neveríte ? Choďte sa poprechádzať po Mesiaci, vesmírnych staniciach, dokonca sa môžete ísť potápať a objavovať krásu korálových ostrovov. 

 Ak si stále myslíte, že pre vás a vaše podnikanie virtuálna prehliadka nie je ničím zaujímavým, pozrite si recenzie, tisícok ľudí, ktorí klikli na virtuálne prehliadky. Títo ľudia sa rozhodli navštíviť zmapované miesta na základe dôveryhodnosti, ktorú im dala virtuálna prehliadka. 

 Potencionálny zákazník môže vstúpiť do vášho obchodu priamo z Máp Google alebo z vyhľadávania na Google, prostredníctvom vášho konta Moja firma. Následne, sa vie pomocou prehliadky v objekte poprechádzať a prezrieť ho virtuálne. 

 Virtuálna prehliadka je výborný spôsob ako prezentovať interiér, atmosféru, jedinečnosť, sortiment či okolie vašej prevádzky. Keďže na internete dnes už ľudia trávia niekoľko hodín času, zlepšíte si viditeľnosť svojej firmy veľmi účinným spôsobom. 

 Vďaka virtuálnej prehliadke máte v rukách unikátny nástroj k prezentácii vašej prevádzky a k interakcii so zákazníkmi. Virtuálna prehliadka funguje na všetkých moderných platformách, ako Android, iOS, Windows, mobil, tablet či PC. Vašu prehliadku môžete vložiť veľmi jednoducho na vašu webstránku, na Facebook či poslať zákazníkovi e-mailom. 

 Za virtuálnu prehliadku zaplatíte ako za produkt t.j. jednorazovo a nespájajú sa s ňou žiadne ďalšie poplatky. Poplatok je nízky a návratnosť vysoká. 

Podľa typu a veľkosti podniku si môžete vybrať balík, aký vám bude vyhovovať

Ďalej sa dozviete...

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií