Prečo je home staging nehnuteľnosti pri predaji dôležitý?

02.09.2018

Stretli ste sa už pri hľadaní nehnuteľnosti s neprehľadnými fotografiami, na ktorých bolo sotva niečo rozoznať? Neporiadok v kuchyni, izby zasypané súkromnými vecami, či garáž plná nepotrebného náradia? Príprava nehnuteľnosti pred fotením znamená profesionálnu úpravu interiéru na vytvorenie galérie k nehnuteľnosti. Predchádza tomu rozmiestnenie nábytku a bytových doplnkov tak, aby sa dosiahol pozitívny estetický vzhľad z Vašej nehnuteľnosti. Týka sa to úpravy interiéru nehnuteľnosti pred fotením, pre dosiahnutie čo najlepšieho efektu pri predaji. Môže sa jednať o novostavbu, nehnuteľnosť po rekonštrukcii alebo aj pred rekonštrukciou. 

 
Na jednej strane je tu výhoda pre predávajúceho, byt je uprataný, príjemne naaranžovaný a zbavený osobných vecí. Pripravený na fotenie a prezentáciu. Na strane druhej je tu veľká výhoda aj pre kupujúceho. Táto výhoda spočíva v tom, že kupujúci si vie lepšie predstaviť čistý priestor nehnuteľnosti. Taktiež ako bude nehnuteľnosť vyzerať, ak je príjemne zariadená. 

 Čo pre Vás dokáže urobiť realitná kancelária DO DOMČEKA? 
 Celé inscenovanie nehnuteľnosti sa robí s dôrazom na estetickú stránku a zvýraznenie jedinečnosti bytu alebo domu. Cieľom je, že takýmito úpravami sa zvýši celková hodnota nehnuteľnosti pri predaji alebo jej prenájme. A o to realitnej kancelárii DO DOMČEKA ide. O spokojnosť  Vás, klientov.
 
Tu sú niektoré výhody, ktoré Vám realitná spoločnosť DO DOMČEKA prinesie prostredníctvom profesionálneho aranžovania: 
 
  • V prípade nehnuteľnosti v pôvodnom stave Vám zabezpečí vypratanie a odvoz starého nábytku
  • Dosiahne čistotu interiéru nehnuteľnosti a priestor na predstavivosť
  • Zvýrazní pozitívne vlastnosti Vašej nehnuteľnosti
  • Zladí interiér pre lepší prvý dojem, ktorý nehnuteľnosť zanecháva
  • Vašu nehnuteľnosť tak predáte alebo prenajmete rýchlejšie
 
Tu je ešte niekoľko tipov, prečo estetická úprava nehnuteľnosti pred fotením funguje. Prvý dojem je najdôležitejší, pretože väčšina kupujúcich si ujasní predstavu o nehnuteľnosti a vytvorí si vzťah k nej už počas prvých sekúnd obhliadky. Takmer 90% záujemcov o bývanie hľadá nehnuteľnosť na internete. A práve preto je dojem z interiéru dôležitý aj na fotografiách. 

 Možno Vás napadla otázka, či si viete aranžovať byt sami. Dodám, že veľa ľudí má záujmy a prácu, ktorým venujú svoj osobný čas radšej. Preto je dobré osloviť profesionálnu realitnú kanceláriu, ktorá Vám aranžovanie priamo sprostredkuje. Investícia do profesionálneho aranžovania bytu alebo domu pred predajom je výrazne nižšia ako je výsledná zľava z kúpnej ceny nehnuteľnosti. 

 Chcete viac informácii? Tím realitnej kancelárie DO DOMČEKA je Vám kedykoľvek k dispozícii.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ďalej sa dozviete...

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií