Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | Rodinný dom v krásnej usadlosti pri lese, Pavlov štál, Malá Lehota, Žarnovica

Realitná kancelária DO DOMČEKA Vám ponúka na predaj rodinný dom v krásnej usadlosti pri lese v obci Malá Lehota, Pavlov štál. Čarovná nehnuteľnosť s výhľadom na kaskádovitý potok ponúka rozmanité možnosti využitia. Nehnuteľnosť obklopuje pozemok, ktorého využitie ponúka nespočetné množstvo príležitostí, či už na rekreáciu, chov, pestovanie alebo ako investícia.

Rodinný dom sa skladá z dvoch podlaží a jeho úžitková plocha je 135 m² s celkovou výmerou pozemku 2788 m². Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza obývacia izba s krbom, ktorá je spojená s kuchyňou a jedálenským kútom. Na tomto istom podlaží sa nachádza príprava na spálňu, kúpeľňu, šatník a samostatnú toaletu.
Čiastočne podzemnú časť s prístupom z dvora tvorí technická miestnosť a príprava na kúpeľňu s toaletou a sprchovým kútom. Podkrovie nehnuteľnosti je tiež možné zobytniť. Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova.

Na zelenom dvore, ktorý je obklopený ihličnanmi sa tiež nachádza ohnisko a k tomu bohatá škála miestnej flóry. Cez borovicový háj, okrasné dreviny, orechy a množstvo lúčnych bylín a kvetov sa tu nachádza aj lesný chodník, či kŕmidlo pre lesnú zver.

Rodinný dom prešiel v rámci oboch podlaží rekonštrukciou, ktorej súčasťou boli nové rozvody elektriny (príprava na podsvietenie miestností, sound systém, centrálny vysávač, vonkajšie osvetlenie a pod.), rozvody vody a odpadu. V dome je príprava na teplovodné podlahové kúrenie, keramická pec v podzmenom podlaží a interiérový krb v obývacej izbe. V nehnuteľnosti sú osadené euro okná a nový komín. Strešná krytina a krov sú pôvodné. Podlahy v nehnuteľnosti sú betónové a dláždené. Všetky rozvody sú pripravené a plánované aj k prípadnej prístavbe k domu.

Konštrukcia nehnuteľnosti je zmiešaná. Odpad je riešený ČOV. Zdrojom vody je studňa. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka, ktorá je vedená priamo do nehnuteľnosti. Príjazdová cesta k nehnuteľnosti je asfaltová.

Táto výnimočná nehnuteľnosť je využiteľná na celoročné bývanie alebo rekreáciu. Pozemok pod lesom s neopakovateľnou atmosférou ponúka menšiu vodnú nádrž, či bezprostredné susedstvo s lesom. Vôňa mäty, jahôd, černíc a šum potoka sú príjemným doplnkom k nehnuteľnosti, ktorá množstvom terénnych úprav, získala veľký potenciál. Je vyhovujúca pre ľudí, ktorí hľadajú pokoj uprostred lesa a chcú si splniť sen o bývaní na samote. V pešej dostupnosti je autobusová zastávka. Pár minút autom od nehnuteľnosti sa nachádza obec Malá Lehota s obchodmi a ďalšími službami. Obec je vzdialená do 20 min. autom od mesta Nová Baňa a 25 min. od mesta Zlaté Moravce, či Žarnovica.

Nehnuteľnosť energetický certifikát nemá.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky na kúpu nehnuteľnosti. Pôdorysy pozemkov a miestností vo fotogalérii inzerátu sú ilustračné.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt: 0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1749

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií