Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | Slnečný pozemok vo vyhľadávanej vinohradníckej oblasti, Topoľčianky, Zlaté Moravce

Realitná kancelária DO DOMČEKA Vám exkluzívne ponúka na predaj rozľahlý slnečný pozemok vo vinohradníckej oblasti malebnej obce Topoľčianky, okres Zlaté Moravce. Pozemok vo vyhľadávanej lokalite je z hľadiska využiteľnosti veľmi flexibilný. V rámci výstavby nehnuteľnosti je využiteľný na rekreačné účely, rodinné bývanie, či v iných službách ako je napríklad agroturizmus alebo ako vinohradnícky komplex, či oáza pre milovníkov vína.

Celková výmera pozemku je 2294 m². Na rozľahlom a mierne svahovitom pozemku sa nachádza trávnatý porast.

Je možné napojiť sa na verejnú elektrinu, ktorá sa nachádza pri pozemku. Vodu je možné riešiť vlastnou vŕtanou studňou. Odpad sa môže zabezpečiť čističkou odpadových vôd alebo septikom. Vzhľadom na slnečnosť pozemku je možné získať elektrickú energiu na vykurovanie a ohrev vody prostredníctvom fotovoltaického systému. Plynová prípojka na pozemku nie je. K nehnuteľnosti vedie príjazdová asfaltová cesta.

Nehnuteľnosť sa nachádza v oblasti, ktorá je známa viacerými významnými miestami ako Národný žrebčín Topoľčianky s dostihovou dráhou, vinárne Château Topoľčianky, Kaštieľ a zámok Topoľčianky s veľkým parkom, Hipologické múzeum Topoľčianky, taktiež je neďaleko obce situovaný Pstruhový raj a Zubria obora vhodné na relax.
Pozemok sa nachádza „na samote“ v lone krásnej prírody s výhľadom na pohorie Tribeč. V obci sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, kaviarne a pod. Vo vzdialenosti 8 min. autom je mesto Zlaté Moravce s výbornou občianskou vybavenosťou alebo do polhodiny vzdialené krajské mesto Nitra.

Výhody nehnuteľnosti:

- malebná obec Topoľčianky,
- slnečný pozemok vo vinárskej oblasti,
- výborný na rekreačné a oddychové účely,
- vhodný aj na celoročné bývanie,
- dobrá občianska vybavenosť,
- tichá lokalita a krásny výhľad.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky na kúpu nehnuteľnosti. Pôdorysy v galérii inzerátu sú ilustračné.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt: 0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1727

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií